Newly hosted environment

Alhamdulillah....ptg td da settle register UPM...Just accomodation dia je a bit sad. Dok tingkat 5 (xde escelator). Now in UM, having one night stay since turning back to UPM would be quite far after sending my fiance to Kompleks Sukan Negara...

Our trip took bout 4 hours. Stop kencing je da bape kali. Tah nape asik nk kencing aje rini. So lambat la sampai. Gerak pon lambat, xley nk bgn tdo...ngantok, biasa msok keje pon bgn lmbt....

Suasana di UM quite ok compared to UPM yang taburannye dikelilingi hutan n perumahan yg x tersusun :p Ktorang gerak btiga...So glad dia teman even cam xtau utk pe teman...Saje nk manje. :p Pasni da jauh...Slama ni xpnah jauh lelame ngan dia...

Terharu ngan pengorbanan dia...Sejak tunang, mmg nmpak la dia bg keistimewaan yg lbey compared to msa couple dlu.Even same in terms of keactifan ubungan, level layanan tu up sket la..Sblm ni nk pkai moto dia, mmg jgn harap la dia nk bg pegang. Skang, jgn kan moto, nk msuk upm ni dia blikn laptop (tp gaji ni byar blik la kat dia), bg duit blanja lg...sdgkn bln ni dia xde ot, just gaji basic bape ratus je..Camne dia nk survive sampai ujung bln. Td pon dia ckp, biar dia korban, aku blaja sni bebaik. Rsa nk ngis je...

Layanan dr family dia pon ok...Smlm diowang dtg bwk mknan n bg belanja sket..xpnah slama ni aku diraikan semacam ni..Bpak dia pon rajin sms tnya perkembangan. Tp mama bsing, dia ckp t makan budi org...I never ask for it...n takkan nk tolak lak pe yg diorg bg...t pe lak diowg ckp...

Smoga smuanya akan lancar...Snin dpan start klas da..byk sgt yg aku risaukan. Da lame xmsuk klas. Moto lak dia akan pos t. abes master 3 sem ni, kami akan legally be husband and wife...Bla konvo da ada husband...dapat bunga bear...msti t family dia akan dtg skali. Bestnye...

A bit busy lately. Sbuk ngan klas, carry mark student, berdepan lak dgn org yg xd budi bahasa (testing my patience), sbuk uruskan nk ke upm lg...wuarghhhh....but finally, sumanya da hampir settle...Sok je uruskan psal register subjek...ada 1 subjek seksyen da full.....Hopefully dapat join klas tu...Amin...
Reactions:

0 comments:

Post a Comment