Dalam Kenangan : Allahyarham Shahizul Eza Bin Mohd Kiblee (1979-2010)

Mcm xcaye je En. Jaja da xde. Dia muda lg. Tua aku 5 tahun je. Sian wife dia. Da la nga pregnant ank 1st, time pose, 1st time nk braye bsama lak tu. xdpt bayangkan time dia nk bsalin t sesorang tanpe suami. If I were at her place, aku xrasa aku mampu nk lalu suma tu sesorang. Msti wat prangai, dok sesorang, xnk campur sesape, xnk wat pape, rasa nk mati same gak. Dia mmg sorang yg sentiasa tsengih, wat lawak bodoh, usik orang, mmg trasa la lau dia xde. Tp..lau aku xde, msti xde sesape rase pape, kn? Why am I never being important to anybody? Hurm....

ngan En Jaja msa LI degree

Cuti sem da start. Tp same je. Just bg sket masa utk siapkan keje yg blambak. Baru pas 2 test - data mining n software architecure. Mmg tseksa idop, beb. Tp biasa la, alam study...Nek cuti ada test lg. Hope aku akan lbey perform nek cuti n gunakan sebaek2 nye cuti yg ada ni utk prepare


Urm...skang kat BP. Settlekan dulu penjamin n sgala yg patut, then bru ley blik Mlk...Da lama xmerempit, mesti best. Baru la rasa cam blik kg bla nek moto. ~ku jejak jalan yg berliku menuju impian...


ahak! Da lame xjumpa budak. Tan mmg da ilang trus. Sdey...Dia la pengganti yot. Skang da xde kawan lg...

Sblm raya ni nk kna bukak pose uma parents dia dulu. Aku ni da la xbape kenan makan kat uma orang...Hope xkena paksa makan..


Then shopping raya ngan dia...Alamak, jgn la aku lupe amek baju raya kat tai chong t...tah pe rupe la baju tu nanti. Hopefully cantik, ley pakai time beraya ngan family dia t...



Reactions:

2 comments:

  1. dah 2 kali g secret recipe alamanda, and I still feels that one of its waiter looks saling xtumpah cam arwah en. jaja. serius!

    ReplyDelete
  2. And now I am at her place. Hilang husband msa pregnant, bsalin sorg, and now, besarkn ank sorg...

    ReplyDelete