First day class

Ha...nga sesi angkat sumpah student...Asrama xde tenet, time nk tnggu klas je la dpt o9 jap. Ari2, g klas nek bus...Blik tingkat 5. Fuh...semput nek blik. Mmg sbiji cam asrama ito msa dip dlu. Scary... sni je wifi execellent. Nseb bek la ada laptop ni..


Huhu...cayang abg comel..sem ni amek 4 subjek, 1 class per day. So 4ari klas, 3 ari cuti la. Ley chow blik. Yeehaaa! tp xley slalu la. transport susah sni...nga tngu dia pos moto...xsbarnye tnggu biasiswa msuk, nk bli printer...

Memula tunang dlu, cam xcaya yg aku ni da jd tunang owg. Pas sarung cincin pun rasa cam tah pape je. Cam memaen je. Msa family dia nek sarung cincin je la rasa segan, nk sengih pon ade..Bile ye mula trima knyataan? Urm...msa nk ke sini kot...sbb layanan dia n family dia. Caring. So far xde la rindu gile xjmpa dia...Msing2 ok...maybe sbb msing2 paham yang ktorang jauh bkn sbb nk jauh, tp untuk masa depan ktorang gak, utk kbahgiaan ktorang gak, sbb ada matlamat yg perlu dicapai...kna abeskan master, dia lak meanwhile kna kumpul duit nk kawin smentara aku blaja...Lgpun ari2 contact...xla aktif sgt contact, cam biasa je gayut mlm, siang msg 2-3 sms. tu je...xla kemaruk cam memula kenal dlu..Msa dia nk blik dr hantar aku, msing2 ngis. Ye ka, ktorang xpnah pisah jejauh lelame...ari2 bsama. xsangka lak dia nangis gak.

Mlm td mimpi tan...mimpi dia idup lg...hurm...rindu dia...lame xpluk kucing oren yg debab pejal cam dia..
Reactions:

0 comments:

Post a Comment