~ Tragis weekend

Last Sunday teman dia g bowling tournament kat Summit, tp in the end, gado... Actually ritu, tali heels ptus..then dia ckp, ahad t dia bwak g bandar, bli bru...Dia yg jnji, aku xrequest pape pun..Unfortunately, Sabtu tu nk dmam la plak...Mlm tu msak kuah pindang. Kol mak tnya camne nk msak. Heheh...bjaya lol! So mlm tu mkn nsi lauk kuah pindang ngan telur dadar...Pastu dia bwak g bli brang...bli tisu [selsema, tisu lak da abes], bli pinggan, pisau[pisau yg da ade sampai bengkok wat potong kentang n bawang] n jajan....Blik tu mkn ubat, bam, trus tumbang...Mlm tjaga tah bape kali sbb sakit sgt pala..Soknye bgn, bsuh baju, n msak[msak kuah pindang tu la]...pastu dok bring2 jap...Then dia kol, suh siap[tman dia g bowling tu]. Ikutkan ati, mlas je nk g. Tp pk nk bli heels n handbeg pas dia bowling tu, kuatkan gak badan...

Pas dia abes bowling, g mkn...Tringin sgt mkn McD, tp dia xreti, xley tlan McD, so...g la KFC...Kat KFC lak, huh, order taker tu bikin panas. Ikotkan ati nk aje sembur dia. Muka aku mmg da komot gila la msa tu. Ulang order sampai 3x. Bayangkan betapa sengalnye mamat lembab tu. Mmg klah KFC Pt. Raja...Even sni stafnye girls n bling2...tp 3x ganda lbey cpat, tangkas dr mamat lemau tu. Huh! Back to the subject, pas mkn tu g la survey kasut...dia suh bli trus, then aku ckp la nk survey dlu, blik t bru bli...Pastu, g la tmpat bowling tu blik...Penyampaian hadiah...Dia dpt 3rd place...Yay! Pastu msa nk blik, ckp la kat dia nk ngok ksut, dia ckp xsempat [ingtkn, sbb nk kjar asar, xpe la, ikotkan aje. Kang wat muka, xpsal2 je gado dpan kengkawan dia]. Mlm tu dia kol, bla tnya, dia ckp nk blik cpat tu sbnarnye sbb nk men BOLA@#?!!!!! Grrrr! Meletop ar, pe lg.

Hangin nye psal, terus baling hp kat dinding pintu uma..ckp kat dia, lau kol xdpt tu, mean hp problem [alasan je..ahaha...]. dia lak mrah la sbb aku majok[dia pk aku majok ar, kcik ati je sbnarnye. dsebabkan pk aku majok, dia pe lg, ngamok ar. **Ade ke patot???**] Sakit ati nye psal, trus sampai rini aku xcari dia...Pecah rekod ni, biasa 1ari pun xtahan. But, come to think of it, bla da tenang sket ni...ada perubahan la dlm performance dia...Biasa dia xpjuk. Tp ni, slpas dianalisa, nampak la usaha dia..Even bape ari ni dia xkol, xsms [biasa ari2 kol n sms], tp dia ada la sent msg kat fb, tnya aku mrah lg ke, kcik ati ke [1 per day]... yg ni aku reply la gak. Then td dia sms..pjuk...pastu snyap trus da...Sbuk keje la tu. Aku pun mlas la nk kcau dia..

Reactions:

0 comments:

Post a Comment