The naturally me

Td...someone says to me, there's no such thing as reading books in learning programming. Hurm, I'm a nerd, study hard type..Pndapat dia mmbuatkan aku rasa kecik sgt...Keje cam senang sgt pd dia..N aku rasa bodoh sgt. Luckily Zana ada, n dia confess yg dia pun hard copy type..Maybe dia tau ape ada dalam ati aku kot msa tu. Aku senyap je msa tu and take off my butt. Aku xnk orang pndang rendah pd aku lg..Tp it's just so hard to change who I am. Bila bercakap, intonasi aku manja even aku serius. Aku hanya keras pd orang those yg aku rasa ada bond ngan dia. Cam erza, wira, relatives cam paeza, wan..Even ngan apit pun aku xckp keras. Mkin lama, aku mkin benci ngan dri sndri. I think I have failed to live as a human. I'm useless. I can't even stand on my own..Kot..There's so much love inside me..n putting everybody before me..

Aku dok kejar keje tutor. Coz ni je jalan yg ada, n the best utk idop aku. Tp aku xrasa it fits me well..Aku sesuai belajar je kot...xsesuai keje..Rasa cam suma bende aku xreti buat. Suma hal dunia aku xtau. Tngok berite pun xpaham. xminat.. Aku xtau betul ke x perancangan idop aku ni. Umur dah bape..

Da la keje ni pojek cam xjalan2 lg...aku tkot xsempat siap on time..aku tkot aku xmampu buat...

Reactions:

0 comments:

Post a Comment