Shopalcoholic

Yeeeeha!! Abes je final exam, blik ngok snow white ngan 'kawan baru' nih sampai tertido sesame...xreti dok diam budak nih, ngenget aje... akak panggil dia meow, roomate sorang lg panggil dia baby n i called him cing (kucing)...


Owg nk study pon kacau, time dia lelap aje la aman sket...tido nk senang lenang lak tu. Siap ada teddy bear sndri, tdo nk atas tilam, tempat best2...mmg slamat kena mandi la si kecik ni esok harinye...


Bgn tros shooping kat alamanda...Blanja akak pizza hut, sbb akak bek sgt...slalu msakkn even dia nk kua dating, bwak jejalan g shoping and psar malam, hadiahkan kek secret recipe msa besday, tlg pos moto...mcm2 la, tp xpnah ckp time kasih kat dia, so....blanja dia pizza sbb dia suka pizza... 


Then, bli slipper butterfly!!


Bli bangle...rm10 je...kat alamanda. Dlu msa memule kuar pattern nih, mahal berpuloh2...


Sbnarnye tujuan utama g alamanda sbb nk blikan si debab besday card, ritu kenan, tp xbli coz besday dia jauh lg, tp da xde la plak kali ni...nyesal xbli ritu :'( , so just bli je la pape kad yg bkenan...
Reactions:

0 comments:

Post a Comment