Horrible day #@$%^&*?!

Smlm adalah hari yg sangat mencabar kesabaran...ingtkn nk bgn pg sahur, pose, punye la tdo lambat, dok masak utk sahor, xley bgn la plak...da pkai cun2 nk g keje...ada burung bodoh lak tinggalkan hadiah kat seat moto. #$%%&*(^$#! Haish....xpsal2 basuh moto dalam keadaan pkai cantik2, msuk keje lambat. Mmg rsa nk trajang aje sgala yg ada dpan mata..

Ptg lak ari yg memenatkan...da start ngajar...ari2 direct 4 jam kat lab...xde la pnat sgt ngajar pun. pnat dok diam je bila bebudak present, n pnat diri bla ngajar je...lenguh2 kaki eden..Phew..Ngomel je aku ni ek? Hurm, but it's quite ok actually, so xla kekok sangat nk ngajar bla da jd lecturer t n msa nk present psoposal or ke memane bckp...Mau nye b'belit lidah dok speaking. Last pkai skill ni msa kat singtel dlu. Student mix ngan foreigner, kompem diorang xpaham bm...

Kekadang, rindu gak kat singtel. rndu diorang kat sana, aidil chan, philip, nizam (even dlm ati ni msih mrah berapi)...rndu mkn jajan sambil cite anime ngan diorg...

Today on the other hand, is such a nicey day...yeeeha! rini pose...harap2 prot ni ok...jangan la gastrik...3mngu lpas ganti pose mcm nk mati, xbgn sahur. bpusing rasa dunia ni. td da mkn ubt dlu, ptg ngajar. so hope sumanye okies...

mlm td msak bubur asyura n sayur goreng kunyit...nyum2...cobaan pertama bjaya..pepandai aje men campak je ape yg ada dalam piuk tu..abes 1 piuk bubur aku balun...mkn sambil meniarap..da penat sangat ler...kat klas bdiri, msak bdiri lg...pkai santan, kna la dok kacau je. nk msak pe ek rini?

sok nk mrayap g pasar rabu...ptg g psar mlm lak. wahaha...urm...xley pose la sok...msti pnat mrayap nye. urm...aku nk laptoppp...bla nk bli ni...ingt nk bli bln ni, duit da ckup...tp bla pk bln dpan nk tunang, urm, mcm nk berkubur je harapan nk bli laptop tu..mcm nk hero sponsor...tngok la camne nnti...
Reactions:

0 comments:

Post a Comment