Uniqueness of blood type

Kekadang, bla pk blik, ahahaha...mmg prangai individu tu depends gak on blood type dia. Mine is B+. Mmg direct [especially lau kat kedai mkn. mmg kuar la segala falsafah customer service aku. Mati la order taker / servers. Housemate yg sorang tu pon tgh tnggu time je aku nk bersuara ni. Gergasi memekik t, baru dia tau langit tu tinggi ke rendah ], pastu bla kat tempat awam, xtngok pun owg keliling [bom meletup pun xheran] and xksah pun bkawan ngan sape even the whole world hates that one person...huhu...Tah la, for me it doesn't matter ngan sape kta kwn n how bad that fren really is as long as they're a good fren. Ye la, kta bkawan sbb nk bkwan la, len la lau ada special interest, strings attached ke..tu mmg pilih bulu la, n obviously, it's not to be fren, but to use that person. [rasa cam owg kliling aku n most people camni. I wonder, diowg xtau ke Allah tu adil, xtakut ke t diorang lak kena camtu?]
Reactions:

0 comments:

Post a Comment