Ore no Tanjoubi

My birthday is just around the corner. I hope it won't be gloomy this year. 


Thn ni lain coz ada dia.. I love him so much. So much that I would die without him. Mmg aku takut sgt kehilangan dia. I just can't take any lose anymore. Ckup la ngan yg da lpas. Aku xsanggup nk lalu musim sepi tu lg. Aku xnk nangis lg. Aku xnk sorang lg. 

Aku mulakan from scratch ngan dia, tp bila dia start flirt blakang aku, rasa sangat susah utk pcayakan dia. Untuk tinggalkan dia -> that's impossible.Dia adalah apa yg aku cari. I believe he can be a responsible husband and father. Gile x? 

Tah la..Suppose to. In the beginning. Tp aku xtau kat mana silapnye, skrang dia da lain. Bila aku tnya, mcm2 jwapan dia. Sumanya sbb keje. Dlu shift free la, skrang pack la, tu la, ni la, pnat la, huh..Lately dia rajin 3G aku. It makes me quite happy, cuma bla date, dia wat xpduli je kat aku. Don't even wanna look at me. Hope dia xlupa birthday aku. Hope dia wat aku happy that day n hope dia bg hadiah. 


Aku bkn nk sgt hadiah birthday, cuma nk rasa dia appreciate aku..Aku wish he'll give me a ring..Aku nk..cincin kan represent yg a guy mmg nk kat kta..huhu...
Reactions:

0 comments:

Post a Comment